Rendering alpha channel with Adobe Media encoder

To render an alpha channel with your video, set the ‘depth’ in the basic video rendering settings to 32 bit! (Or with a 10bit codec set it to 64bits)


render-alpha-channel-adobe-media-encoder

Rounded Corners of a Mask in After Effects

Changing the corner radius of a mask in After Effects can be done only while drawing that mask (use the rounded rectangal tool – under mask tool). Use ‘arrow up’-key and ‘arrow down’-key to change the radius. Once you let go of the mouse button you can’t change it anymore.

Fotoshoot met Ambeon

In de zomer van 2010 heb ik deze shoot gedaan met model Ambeon. Op uitnodiging van fotograaf Me-Chiel ben ik naar de zijn studio in Amsterdam gekomen. Vanwege de extreme hitte in de studio zijn we lekker naar buiten gegaan en dit is het resultaat.


Kijk ook de mood-film die ik heb gemaakt van een dagje zomer 2010!

SmokArt

Een paar foto´s van een oud project. In 2002 kwamen er waarschuwingen op de pakjes sigaretten. Als grappige actie om deze ´lelijke´ boodschappen niet te hoeven zien, heb ik een doosje ontworpen dat vanuit een ansichtkaart gevouwen kon worden en om het pakje past. Met een pakje sigaretten op tafel heb je dan een soort reclame-zuiltje. Dit doosje met de ‘eerste druk’ vond ik nog ergens achter in de kast.

Fotoshoot met Coco Katsura

Een tijdje geleden heb ik een foto-shoot gedaan met ‘Coco Katsura’. Zie hieronder het resultaat van de shoot en het fotografische artwork dat ik daarmee heb gemaakt. Misschien herken je de poster van de laatste ‘G.I. Joe’ film.

Eerste Post

even een eerste post op deze persoonlijke site. Hier komt binnenkort allemaal niet werk gerelateerde zooi.